Mi is elvégezzük a keresőoptimalizálás, linképítés, sőt az AMP és a kampányfelügyelet munkáit. Sima oldalak, bővített oldalak, nem okozhatnak gondott a keresőoptimalizálás, SEO munkálatai alatt. A keresőoptimalizálás, SEO mellett az AMP munka sem gond.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás, angolul SEO (Search Engine Optimization), a weboldalak látogatottságának megnövekedésében játszanak igen fontos szerepet. Ugyanis nem mindegy, hogy a weboldalunk motorja miből is áll össze, és hogy hogyan? Valamint az sem elhanyagolható, hogy adott domain amin a weboldalunk szerepel, mennyi idős, valamint mekkora az ereje? Mennyi link mutat az oldalunkra, na és persze honnan? Sajnos a világunkban a legtöbb weboldal nem éri el a megfelelő értékeket, hogy az első találati oldalon csücsüljön. Persze, vannak kivételek ezen a téren is. A keresőbarát rendszerek nem igen tartják fontosnak a weboldalakat, így a találati listákon igen messze helyezkednek el az első találati oldaltól a jó kinézető weboldalak is.

A keresőoptimalizálás, SEO munkálatokat először is a weboldal feltérképezésével szoktuk elvégezni. Az találati listákon a felmérések alapján csak az első 15 találatnak van igen nagy ereje, aminek köszönhetően a weboldalak látogatottsága megtöbbszöröződig, megnő, így a keresőoptimalizálás adta lehetőségeknek köszönhetően többen érdeklődnek a weboldalunkról, így nagyobb az oldalunk látogatottsága. A munkálatok ezen a téren nem egyszerűek, mert a linképítési munkák, csak a domain (oldal) erejét növelik meg. Ez az érték a DA, pontosabban Domain Authority.

Azt viszont ne feledjük el, hogy a keresőoptimalizálás nem egy szempillantás alatt hozza az eredményeket, hanem pár hónap munkálatai alatt lesz eredménye. Ha weboldalak linképítését nagyon gyorsan végezzük el, akkor a keresőrendszerek spamnek fogják észlelni az általunk adott linkeket. Ezért szoktuk mérsékletes lépésekben elvégezni az ezzel kapcsolatos feladatokat, ezért így garanciát is tudnunk vállalni az eredményeinkre. Mivel részletesebben vizsgáljuk át a weboldalakat, így a keresőoptimalizálás sikeres lesz a részünkről.

Ezt a munkát akkor tudjunk teljesíteni (elvállani), hogyha megkapjuk az oldal FTP hozzáférését az egyéb vizsgálatok elvégzése miatt.

A keresőoptimalizálás munkálatai napról napra egyre nehezebbre sikerednek, mivel a legjobb keresőportál is folyamatosan módosítja és ellenőrzi a weboldalak, így a SEO munkálatai nehezebbek lettek. Íme a legfontosabb mozzanatok, amiket elvégzünk a munkálatok megkezdésétől addig, ameddig a megbízó szolgáltatásában tevékenykedünk.

Teendőink

 • Nyíl HEAD és META adatok ellenőrzése az adot weboldalon és megbeszéltek alapján a bővítése
 • Nyíl Kép fájlok, a CSS, és JS kiterjesztések betöltődésének felgyorsítása a jobb eredmény miatt
 • Nyíl Linképítés, és cikkek közzététele elfogadott oldalakon keresztül
 • Nyíl A weboldalak tartalmának bővítése időközönként, megbeszélek alapján
 • Nyíl Portálokon történő regisztráció, majd összekapcsolása az adott weboldallal.
 • Ha érdekli a keresőoptimalizálás itt van a főoldalunk elérhetősége!

  Kapcsolat

  TEL.: +36 30 954 6746

  EMAIL: info@pagnet.hu

  keresooptimalizalas-seo
  seo

  AMP

  AMP

  A Google keresőrendszere most már Magyarországon is elérhetővé vált a Mobil, valamint a Tablet eszközökön a Google rendszerében történő keresés alatt.

  Mi az AMP?

  Accelerated Mobile Pages rövidített változata az AMP. Magyarul: Gyorsított Mobil Oldalak. Az AMP azért jött létre, mert sok ideig tart a weboldalak betöltésének ideje a böngészések alatt. Összeségében a webtartalmak olvasása a mobilkészülékekkel és Tablet eszközökkel igen hosszadalmasra sikeredett, aminek köszönhetően a felhasználók elégedettlené váltak az oldal látogatása alatt.

  Miért is?

  A weboldalak betöltődése lassú és nehézkes, valamint nagyon bosszantó. Várunk és várunk, majd a hosszadalmas várakozás után más weboldal megnyitását választjuk a böngészés alatt. Ennek hatására hozták létre ezt a motort. Az AMP projekt egy nyílt forráskódú kezdeményezés, amely köszönhetően a mobilra történő optimalizálásnak köszönhetően a betöltődési sebesség negyedelődött.

  Oldal átalakítása

  A weboldal tartalmának átalakításával is foglalatoskodunk, aminek köszönhetően a Mobil és Tablet böngészői hosszabb ideig maradnak a weboldalakon, plusz az oldaluk látogatottsága megnövekszik.

  Magyarországon is aktiválta a Google keresőrendszere az AMP típusú weboldalakat, egyenlőre még nincsenek előnyben a találati listán a keresőoptimalizálás és a linképítés munkálatai alatt. Ellenben a véleményünk a következő: a weboldalak AMP átalakítása után a pozíció megtartása a Google rendszerében, ha eddig az első oldalon szerepeltünk nem fog változni, ha viszont az x.-ik oldalon helyezkedik el, akkor előrébb fog kerülni a keresőrendszerben az élesített állapotok után. De ne feledjék, most még nem aktív a Google részére az AMP-s weboldalak elhelyezkedése.


  Keresőoptimalizálás ingyenes tippek

  Jó kulcsszavak választása

  A keresőrendszerek (Google, Yahoo) lábléc, vagy a fejléc magasságában érdemes megtekintenünk a körülbelüli találati értékeket!

  Példának okáért írjuk be a Google rendszerébe a keresőoptimalizálás szót.

  Az érték (2016.08.31) 502 000 szótalálat hoz fel a keresőrendszerben. A találati lista alján kapcsolódó keresési szavakat is felajánlt a rendszer.

  Például:

 • Nyíl keresőoptimalizálás lépésről lépésre (9 730)
 • Nyílkeresőoptimalizálás google (215 000)
 • Nyíl keresőoptimalizálás ingyen (77 400)
 • Nyíl keresőoptimalizálás tippek (48 900)
 • Nyíl keresőoptimalizálás árak (83 400)
 • Ezeket az értékeket figyelembe kell vennünk, valamint ezek alapján kell megbízniuk a linképítő és keresőoptimalizálás szolgáltatással tevékenykedő vállalkozásokat, személyeket!


  Mire figyeljünk oda?

  A nem keresőoptimalizált, valamint linkekkel nem támogatott weboldalak sehogyan sem fognak szerepelni a keresőrendszerekben. A keresőoptimalizálás érdekében a weboldal részére linkeket is kell szereznünk és kiépítenünk. A honlapunkat ténylegesen erősítő link relevánsok, pontosabban a tartalmunkhoz illő oldalról származnak.

  Linkgyűjtő helyek, linkkatalógusok, ezen kívül a baráti weboldalak partner oldala, és nem utolsó sorban a szakmai oldalak nyújtanak erre lehetőséget.

  Néhány ismert linkkatalógus az internetezők körében például lap.hu internetes portál;

  Az utóbbi időkben a linkfarmok, linkportálok túlzott linkjeinek megjelenítése nem természetes úton létrejött linkeknek minősülnek a keresőportálok részéről. Így azok a weboldalak, ahol kifejezetten sima linkek mutatnak, az oldalukra hátrányba kerülhetnek, hiszen sértik a szabályokat. Mi ezzel kapcsolatosan is tudunk Önöknek segíteni!!!

  A Google rendszere egyre finomodó algoritmusai (PANDA, PINGVIN) a korábbi szürke zónát egyre inkább a fekete zónába teszi át!

  A mai világunkban nem elegendő a honlap elindításakor csupán egy-két linkkel kapcsolódnunk az internetvilágához, hanem bizonyos időnként újabbakat is kell szereznünk. A keresőoptimalizálás kettő területre osztható fel. In-site és Off-site keresőoptimalizálás. Ez a honlapon belüli és azon kívüli területekre vonatkozik.

  A szolgáltatásai közé sorolandó ez a kettő terület.

  Keresőoptimalizálás

  seo-ceg

  A linképítésen kivül a keresőoptimalizálásban az oldal beállítási munkálatokat is vállaljuk, így a weboldalon történő módosítások is megfognak történni a jobb helyezés érdekében. Éppen ezért az ügyfélek a linképítésen kívül, az oldal rekonstrukcióját, felépítését is kérheti tőlünk, de csak is akkor, ha komplett keresőoptimalizálást kérik tőlünk. A szolgáltatás igénylésénél a keresőoptimalizálás alatt a META és egyéb adatok ellenőrzése is megtörténik a részünkről.

 • Nyíl A weboldal felül vizsgálata
 • Nyíl CSS kiterjesztések tömörítése
 • Nyíl JS kiterjesztések tömörítése
 • Nyíl META és HEAD adatok bővítése, módosítása
 • Csak linképítés

  A csak linképítés munkakörünkben csak és kizárólag a linképítéssel tevékenykedünk. Vannak ügyfeleink akik az oldal módosítását nem szeretnék végrehajtás, csak és kizárólag linképítést kérnek a részünkről a SEO tekintetében. A linképítés nagysága minimum 300 karekter nagyságú, de a kiemelt ügyfelekre való tekintettel a linképítés karakterek száma meghaladja a 600 karakter nagyságot is. A szöveg írása egyedileg történik meg a munkálataink alatt. A tartalom amit írtunk egy plagizálás ellenőrzése után tesszük közzé.

  • Nyíl Blog-ba, Fórum-ba történő cikkek közzététele és PR cikkek
  • Nyíl PR Cikkek írása egyedi megjelenés alapján
  • Nyíl PR cikkek közzététele egyedi fórumokon. (min. 300 karakter max. ∞ )
  • Nyíl Linképítés portálokon keresztül.

  Kampányfelügyelet

  A Google kampányfelügyelet az AdWords hirdetésekre vonatkozik. A felügyeleti munkálatok alatt a leggazdaságosabb és a legjobb eredményt érjük el az ügyfeleink részére a felügyeleti munkálataink alatt. A kampányfelügyelet munkálataiba a karbantartás is beletartozik a részünkről. Mindezeken kívül az AdWord kapmányt illetően tanácsadásban is részesítjük a partnereinket.

  A nemzetközi árakhoz képest a mai világunkban nagyon olcsón is lehet Facebook hirdetésekkel látogatókhoz jutni, oldal kedvelőket szerezni. A megbeszéltek alapján növeljük a Facebook oldal kedvelőinek számát, de a sima hirdetés felügyeletével is magas látogatottságot hozunk a megrendelőink részére a Facebook segítségével. Ennek köszönhető a weboldalának a látogatottságát is megnövelhetjük a Facebook oldalának kedvelésén kívül.

  Ha érdekli a kampányfelügyelet itt van a főoldalunk elérhetősége!


  Gyakran ismételt kérdések a munkáinkról

  Itt most a weboldalunkon keresztül (nem a blogoldalunkon), kérdésekre adunk választ az itt felsorolt szolgáltatásainkról pontokra osztva.

  A. Ha kapok egy keresőoptimalizáló tanácsadót, esetleg egy ügynökséget, akkor mit csináljak?

  Elsősorban ne feledje, hogy a keresőoptimalizálás egy hosszútávú munkafolyamat, aminek a befektetése meghozza az előnyt részünkre. Sajnos, nem egy-két nap alatt történnek meg a változások. Azt javasoljuk, hogy a megrendelése, befektetése után meg lesznek az előnye a keresőoptimalizálás munkálatainak, de kérjenek ajánlatot mindenkitől. A befektetésének szinte mindenhol meg lesz az előnye, legyen szó a szimpla tanácsadósról, ügynökségről vagy nagyvállalatról, de ajánlatok nélkül, ne fektessenek be.

  B. Pay Per Click (PPC) vs SEO?

  Mi éri meg jobban? A fizetett hirdetés kattintásonként történtjen meg vagy a SEO által. Ez igen érdekes kérdés a mai világunkban. A keresési portálon történő hirdetés könnyű befektetésnek tűnhet, de magas költségben vonul be a pályáján. Viszont meglepően gyors és pontos eredményeket alkot a befektetés indulásánál. Ennek köszönhetően hihetetlenül versenyképes a PPC, mivel ez a helyzet szokott előtérbe kerülni az emberek, befektetők körében. Sajnos, világunkban a türelem nem mindig az adott eszközök közé sorolandó (linképítés, keresőoptimalizálás), ezért szokták kérni a PPC előfizetés lehetőségeit nálunk is. A beruházás megtérülésére mennyit kell várnunk? Ez a kérdés, mindig előszokott fordulni az üzleti tárgyalásainkon. A linképítés, vagy a SEO munkálatoknál jóval drágább ez a szolgáltatásunk, de ez biztosan meghozza az eredményét. Így, sokkal nagyobb versenyelőnye van a Pay Per Click előfizetés felügyeletének a SEO munkálataihoz képest, viszont drágább. Nem csak a linképítésért fizetnek, hanem kattintásokért is. De nem a mi irányunkba. Az oldalunkon kampány felügyeletként van nyilvántartva ez a szolgáltatásunk

  C. Sok ajánlatot kapok, különösen a műszaki világban. Lehet, nem értenek a Google rendszeréhez, ezt hogyan tudhatom meg?

  Szolgáltatások keresztül kaphatunk eredményeket, de azt viszont első nekifutásra nem tudhatjuk, hogy ki mihez is ért. Ha figyelmen kívül hagyja a kérdést és nem kívánunk befektetni stratégiailag, leginkább a SEO irányába, akkor csodára ne számítsunk, linkportálok megkeresése után. Az optimalizálás munkálatai nem csettintésre történnek meg, ezért inkább az ajánlatok felülvizsgálatát javasoljuk. Pontosabban, mikortól üzemel a vállalkozás, vagy maga az ajánló, valamint van -e az első, második oldalon referenciája a keresőportálokon, így biztos eredményhez juthatnak a kérdéssel kapcsolatosan

  D. A közösségi média segít az optimalizálásnál?

  A válaszunk igen, de mindez csak közvetett módon történik meg a keresőrendszerek használata alatt. Az oldal böngészője az oldal látogatása alatt jó elkötelezettséget kap, amely minden bizonnyal pozitív jel a Google irányába. Ezek után kerülhetnek szájról.szájra az oldalak a felhasználók között, ami azt eredményezheti, hogy a Google előtérbe emeli az oldalát. Hozzászólásokat rajtunk keresztül is vásárolhatnak, ami előnybe fogja részesíteni a weboldalát, de nem kattintás alapon történik meg. Ez sajnos megközelítőleg 30 – 60 napon belül szokott megtörténi.

  Reméljük a kérdésekre a válaszok segítenek Önöknek. Ne feledjék, 2017-től az AMP oldalak lépésről-lépésre kerülnek előnybe és még az is előfordulhat, hogy a https típusú weboldalak előnyben részesülnek a Google találati listájában.