html
php
css
jquery

Weboldal készítés

Weboldal készítés, az igények alapján

Az ügyfeleink igényei szerint modern mobilbarát weboldal készítés az egyik profilunk, a linképítés és keresőoptimalizálás munkálatain kívül. A fejlesztési munkálatokat HTML5/CSS3 rendszer alapján teljesítjük a megrendelőinknek. Ámbár elkezdtünk ismerkedni az új típusú rendszerrel is (HTML6/CSS4). A legfőbb irányunk a Reszponzív honlap elkészítése az igények alapján, bár a mobilbarát oldalakat akár AMP (Accelerated Mobile Pages) rendszeralapján is elkészítjük. A munkálataink elvégzését 3 részre osztható fel a kivitelezés alatt. Legyen szó modern típusú oldalról, vagy sima weboldalról. Biztos, ami biztos. A mi legfőbb tevékenységünk ezen munkálatok alatt a következő: a weboldal készítése, weboldal javítása, és nem utolsó sorban a webáruház kivitelezése mobilbarát kivitelezés szerint.

weboldal készítes HTML-CMS

Weboldal készítés 3 lépése

1. Konzultáció és tervezés

A munkálatok megkezdése előtt, fontos tudni a honlap létrehozásának a célját. Ez alatt az elvárásokat értjük a megbízónktól és ismernünk kell magát a vállalkozást is. Tudnunk kell, hogy céget vagy magánszermély profilja alapján történik meg a rendelésük, valamint tevékenységi köreit is tudnunk kell, hogy testre szabott weboldal elkészítésének kivitelezését végezzük el.

A konzultáció összejövetelén az esetleges ötletek, elképzelések feljegyzetelése történik meg a részünkről, aminek köszönhetően maximum 2 munkanapon belül egy weboldal tervezeti vázlatrajzot adunk át a megrendelőnk részére, hogy virtuálisan is hozzájáruljunk az új weboldalának megtervezésében.

A konzultációk és a tervezési munkálatok végeztével a weboldal készítés, avagy felújítás munkálataihoz kezdünk bele, persze az igények szerint.

konzultáció és tervezés

2. Grafikai munkálatok és programozás

A weboldal készítés tervezési munkálatok befejeztével folytatódik a kivitelezés a részünkről. Megkezdjük a grafikai tervezéseket, amelyek a logo, képek és egyéb design és szerkezeti megoldásokat is tartalmaznak. Ilyenkor szoktuk elkérni a megrendelőinktől a weboldalhoz tartozó képeket és arculati anyagokat, mint például logó, termék fotó, stb…, hogy a rendelkezésünkre álljon a munkálataink során.

Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetünk az ügyféllel és a véleményezése alapján cselekszünk a további munkálatok elvégzése alatt. A látványterv módosítására mindig van lehetőség a weboldal kivitelezése során addig, amíg a weboldal elkészítése nem jön létre.

A következő lépésben a funkcionális modulok oldalhoz való csatolása és kivitelezése történik meg. Ez a weboldal nagyságától, egyéb bővítésétől-munkálataitól függ össze:

Ha sima HTML5 típusú weboldal tervezését és a weboldal készítését kérik tőlünk, akkor a fejlesztési munkálatok is létre jöhetnek gyorsabban és egyszerűen. De az egyéb pluginok, modulok felhasználásával tompulhat a munka menete kivitelezése. Ez a CMS típusú fejlesztéseknél is lehetséges. Ámbár a legtöbb megrendelőnk Joomla, Drupal, Wordpress weboldal elkészítésével bíz meg minket, de az egyedi fejlesztés is megtörtént már a részünkről az igények alapján.

Az elfogadott design és összetételek után nincs más hátra, mint felölteni az adott oldalt a megadott tárhelyre, melyhez a szöveges leírását szintén a megrendelőtől várjuk el.

Grafikai munkálatok és programozás

2. Tesztelés

A weboldal készítés befejeztével a tesztelési munkafolyamatokba kezdünk bele, az ügyfelünkkel együtt. Az egyéb módosításokat az igények alapján módosítjuk. Ellenben, ha az igények alapján bővítési munkálatokba kezdünk, a weboldal árának bővítése történik meg a részünkről.

A weboldal elfogadása és átvétele után karbantartási és biztonságmentési feladatok végzünk el megbeszélt időn keresztül díjtalanul.

Tesztelés
 

Weboldal javítás

A már meglévő weboldalak javításán kívül, a régi típusú html oldalak modernizálásával is foglalkozunk az igények szerint. Például: a régi html alapokon elkészült weboldal oldalakat mobilbarát funkciókkal bővítjük fel, azon kívül az oldalak kinézetét is dizájnossá tesszük a mai elvárások szerint. A weboldal javítás megkezdése előtt a régi weboldal ellenőrzésen futunk keresztül. A felmérésnek köszönhetően megállapítjuk a felújítás menetét és azt hogy mennyit időt vesz igénybe a weboldal felújítás a részünkről.

Webáruház

A webáruházak elkészítésével is tevékenykedünk már igen rég óta, természetesen modern keresőbarát ténykedéssel ellátva készítjük el a webshop-ot. Ennél a szolgáltatásunknál is 3 részre osztjuk a munkálatokat elvégzését, ami a sima weboldal kivitelezéssel kapcsolatosan történik meg. Konzultációval és tervezéssel kezdjük, majd a végrehajtási munkálatoknak látunk neki. Segítünk webáruházat úgy kialakítani, hogy az ne csak szépségében legyen elfogadható, hanem a vevőket is vonzza a webáruház üzemeltetése alatt. A grafikai megtervezés után, az egyszerű látványtervekből egy teljes képességgel-kapacitással rendelkező oldalt, működővé, használhatóvá faragunk a webáruház rendszerek területén. Egyedi fejlesztéseket megbeszélések alapján szoktuk kivitelezni, de ezen munkálatok alatt is az alap megbeszélt áraink változhatnak.

Webáruház fejlesztés